събота, 13 февруари, 2016
Анонимен написа Кървавите отмъщения започнаха. Питайте роднините на сем. А за пистолетите питайте ввуйчото на момчето дали не са от холандия. Амас… kiro написа Кажи ми, че не сте прости турците. 26 години ги избирате тея и си мислите, че гласувате за турска партия,… „“ написа za kakvo im e Крампус написа Ще споделя една неприятна случка с дядо ми, станала на 08.02.2016г. Човекът е на 88г., но е здрав и подвижен.… написа Заради такива като вас бягат в чужбина да мият чиниииииуи написа Za tova Balgaria nyama red i uprava kato gi ima tezi kato teb...(?) Rasitti..?
0

Глоба от 1750 лева за стопанини от Момчилград, пуснал кравите си на паша в града

318

Стопанин, оставил 7 крави да пашуват безконтролно,  е наказан от община Момчилград с глоба в размер на 1 750 лв. Съставен му е акт за административно нарушение по  Наредбата за реда и условията за отглеждане на селскостопански животни. Служителите на общинска администрация в родопския град са реагирали на подаден сигнал на 10 октомври около 21 часа. Нехайният стопанин е жител на община Момчилград и има още 4 регистрирани нарушения, за които е санкциониран с общо 750 лв.  Наложената глоба на виновника е определена допълнително и е съобразена с  предишните му нарушения.

Ако  не  заплати, ще бъдат сезирани компетентните органи и  ще започнат съдебни процедури, за да  бъде принудително взета сумата.

От  ръковадстото на община Момчилград припомнят,  че за пашуване на безнадзорни животни санкциите за системни нарушители достигат до 2 000 лв.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    18.10.2013 at 20:22

    ha ha ha trqbva da prodade stadoto za da si plati glovata :D :D

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Анкета

Кой ще е кандидатът на ДПС за председател на Общинския съвет в Кърджали?

Резултати

Loading ... Loading ...

Статистики от Google Analytics™