вторник, 19 юни, 2018
0

Полицейските новини днес: Откриха снаряд в пасище край Балабаново, чакат сапьори

Снаряд е открит вчера в землището на  момчилградското село Балабаново.  На взривното устройство  се натъкнал 34-годишен мъж, който почиствал пасище край старото стрелбище. Служители от полицията в Момчилград отцепили района, осигурена е  непрекъсната охрана. Днес екип от сапьори  ще пристигне за обезопасяване на снаряда.

Полицията издирва апаш, задигнал  телевизор, готварска техника, килим платове и други домашни вещи от дом в Кърджали. В жилището е проникнато през прозорец.

По пътя от разклона за село Рогозче към  Джебел 27-годишен с „Мерцедес“  загубил контрол над управлението и се блъснал в указателна табела. Причината за инцидента, станал вчера около 14 часа, е движение с несъобразена скорост.  Криминалисти разкриха 18-годишен , задигнал от пазара в Кърджали каса с мандарини и банани. Плодовете са намерени и иззети.

21-годишен  с „Мерцедес“ е спрян за проверка в центъра на Кърджали. Той не представил свидетелство за правоуправление, а след справка се изяснило, че вече е наказван по административен ред за това нарушение с влязло в сила наказателно постановление. Мъжът е задържан.

Два спасителни екипа от службата в Кърджали съдействали за пренасяне на болен човек да екип на Спешна помощ тази нощ, отстранили  са падаща мазилка на жилищна сграда вчера около 17 часа.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени