вторник, 19 юни, 2018
0

Полицейски вести: „БМВ“ блъсна „Волво“ в Джебел, шофьорът избяга.

Открит е след два часа. Тестът му за алкохол отчел 0,55 промила

© Снимка: КърджалиНюз

В Джебел при движение на заден ход 36-годишен  с  „БМВ“ не се убедил, че пътят зад него е свободен и ударил неправилно паркиран лек автомобил „Волво“. Виновният за произшествието напуснал мястото и е открит около 2 часа по-късно. Тестът му за алкохол отчел 0,55 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анали. Екип на пожарната служба в Кърджали почистил платното от разлято гориво.

При проверка на ул. “Климент Охридски“ в Кърджали 47-годишен шофьор представил книжка, издадена през  февруари миналата година. От направената справка станало ясно, че документът е фалшив. Мъжът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа.

17-годишен е управлявал нерегистриран мотопед в Кърджали, установили при проверка служители на реда.

В района на село Бенковски на 7 януари полицаи спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“. 32-годишният шофьор отказал да им даде книжката си, след справка е установено, че не притежава такава и вече е наказван по административен ред за това.

43-годишен се движил с нерегистриран автомобил „Опел“ в землището на кирковското село Дюлица вчера около 14,30 часа.

Засилен „Ситроен“, управляван от 34-годишен, блъснал крава между селата Широко поле и Жинзифово. Произшествието станало вчера в 17,40 часа. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. На него и на собственика на животното са съставени актове.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени