вторник, 19 юни, 2018
0

Ресми Мурад се срещна с жители на няколко села, чу предложенията им за бюджета за 2018 г.

Кметът на община Ардино Ресми Мурад се срещна с жителите на Млечино, Богатино, Хромица, Червена скала, Левци и Искра. Целта бе да чуе на място предложенията на местните жители по съставянето на новия общински бюджет за тази година.

Хората коментираха, че основните проблеми, пред които са изправени, са свързани най-вече с инфраструктурата, високата младежка безработица и обезлюдяването на региона, здравеопазването и водоснабдяването. По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите. Жителите на Млечинския район казаха добри думи за ръководството на общината и ги похвалиха за реализираните проекти в района.

„Благодарение на усилията на кмета  Ресми Мурад обликът на населените места в Ардинско  коренно се промени. Убедени сме, че кметският екип  ще работи все така целеустремено за благото и просперитета на хората”, заявиха млечинци.

„Целта е да съставим бюджет, който да отговаря на потребностите и интересите на гражданите, както и за постигане на максимална публичност и прозрачност в управлението на местните финанси“, заяви Ресми Мурад.

На срещите присъстваха още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

До приемането на бюджета кметът Ресми Мурад ще се срещне с жителите на всички населени места на територията на общината. Публичното обсъждане на годишната финансова рамка ще е на  12 януари от 16 часа в заседателната зала на общината.

Гюнер Шукри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени