петък, 22 юни, 2018
0

„Караман“ ще ремонтира улица „Заводска“

Община Кърджали се зае да я възстанови, за да може да поеме натовареното движение от и към центъра на града.

Фирма „Караман“ ще ремонтира  улица „Заводска“ в Кърджали. За обявената от община Кърджали обществена поръчка  подали документи три фирми “   „Караман“ ООД,  „Р -Р Инвест 1“ ООД и „Пътстройинженеринг“  АД. Според протокол, публикуван в сайта на община Кърджали, петчленна комисия е определила, че най-изгодна е  офертата на „Караман“ .

Община Кърджали се зае да ремонтира улица „Заводска“, за да  може да  поеме натовареното движение от и към центъра на града. Началото на ремонтните дейности е предвидено напролет.

Според кмета инж. Хасан Азис  с отварянето на улица Заводска няма да се образуват километрични задръствания в района на Кръговото кръстовище пред автогарата в натоварените  часове в Кърджали.

Стойността на обществената поръчка е 176 552 лева без ДДС. Справка сочи, че тези средства са за премахване на паветата,  ще бъде оформено пътното платно, предвидена е основа от трошен камък, ще се подновят канализационните тръби и ще се изградят нови шахти, ще има нови бордюри. Върху платното ще има  два пласта асфалт. Предвидена е и да бъдат подменени капаците на шахтите.

Фирма „Караман“ е предложила за ремонта цена 176 308, 57 лв. , „Пътстроиинженеринг“ е с оферта от 176 495,41 лв. , а третата фирма „Р -Р Инвест 1“ ООД е заявила, че ще поднови улицата за 161 692 лв.

 

2 коментара

2 коментара

 1. Emil Kalchev

  11.01.2018 at 18:55

  Мноооо ясно кой друг

  0
 2. Ангел Кабаиванов

  11.01.2018 at 17:09

  Ще я оправят ОК. Но тази улица стига до….. супертясната републиканска, където едвам се разминават 2 коли. Не мерси. Предпочитам да си вися в задръстването на българия…..

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™