четвъртък, 24 май, 2018
0

Полицейски вести: 24-годишен с фалшив сигнал към тел.112 за грабеж. Два закъсали ТИР-а са изтеглени край Чилик

Двама спасители от службата в Кърджали са извели пастир от непроходимо място в землището на село Пчелояд. Сигналът за помощ е подаден във вторник в 17 часа. Служителите стигнали до мястото с високопроходима техника и транспортирали мъжа до кулата на Стръмни рид, откъдето е прибран с лек автомобил.

Екип на службата в Кърджали проникнал в наводнен апартамент в областния град след подаден сигнал вчера в 18 часа. Пожарникарите спрели водата от крана.

Два закъсали ТИР-а са изтеглени снощи около 18 часа в района на село Чифлик от екип на кърджалийската служба.

Досъдебно производство срещу М.Б./24/ е образувано в РУ-Кърджали за подаден неверен сигнал на единния европейски номер 112. Той съобщил, че станал жертва на грабеж, но при проверка се установило, че това не отговаря на истината. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Сигнал за пожар в къща в Момчилград е подаден вчера в 15,15 часа. В една от стаите се запалил диван близо до печка на твърдо гориво. Екип на пожарната служба в града потушил огъня. Трима огнеборци от службата в Кърджали загасили запален комин на жилищен блок в областния град. Няма нанесени щети.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени