вторник, 19 юни, 2018
0

Евгения Койнарчева спечели 50 000 лв. от Националната лотария

Емблематичните думи на легендата на българския футбол Христо Стоичков – „Който играе печели, който не играе – не печели!“, отново се доказаха. 58-годишната Евгения Койнарчева от ардинското село Седларци спечели 50 000 лева от билета „Златните пирамиди” от игрите на Националната лотария. Безработната родопчанка решава да си купи билет на 28 декември в Кърджали. Избира един от играта „Златните пирамиди” и за нейна голяма изненада числата 12, 55, 60, 75 и 84 й носят печалба от 50 000 лв.

„Отначало не можах да повярвам на късмета си. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е неописуемо!  Сега семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще”,  сподели с вълнение Евгения Койнарчева. Тя уточни, че със спечелените пари ще си купи жилище в Кърджали.

Щастливото събитие развълнува всички в Седларци. Кметският наместник Йовчо Гаджалов сподели, че всички в селото са щастливи, че техен съселянин е спечелил сериозна сума. „Нека да й донесат радост и със здраве да ги харчи”, заяви Йовчо Гаджалов.

Евгения Койнарчева е безработна от 15 години. Живее в Седларци заедно със съпруга си Емил. Има три дъщери – Ирена, Северина и Росица, които са омъжени в Кърджали, Ардино и Ямбол. Радва се на четири внуци.

Късметлийката от Седларци получи чек в размер на 50 000 лв. от Захари Бахаров, водещ на телевизионното предаване „Национална лотария” по Нова телевизия, което ще се излъчи на 28 януари.

Гюнер Шюкри

 

1 Коментар

1 коментар

  1. патриотико българский

    10.10.2017 at 04:45

    СТИГА С ТИЯ ЛЪЖИ НЕ Е СПЕ4ЕЛИЛА И НИКОЙ НЕ Е ПЕ4ЕЛЛ ТЪКИВА СУМИ

    1

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени