събота, 23 септември, 2017
6 311

Евгения Койнарчева спечели 50 000 лв. от Националната лотария

Емблематичните думи на легендата на българския футбол Христо Стоичков – „Който играе печели, който не играе – не печели!“, отново се доказаха. 58-годишната Евгения Койнарчева от ардинското село Седларци спечели 50 000 лева от билета „Златните пирамиди” от игрите на Националната лотария. Безработната родопчанка решава да си купи билет на 28 декември в Кърджали. Избира един от играта „Златните пирамиди” и за нейна голяма изненада числата 12, 55, 60, 75 и 84 й носят печалба от 50 000 лв.

„Отначало не можах да повярвам на късмета си. Чувството да спечелиш такава сума за няколко минути е неописуемо!  Сега семейството ми ще има едно допълнително спокойствие и сигурност, че ще можем да осъществим нашите планове и мечти в едно по-близко бъдеще”,  сподели с вълнение Евгения Койнарчева. Тя уточни, че със спечелените пари ще си купи жилище в Кърджали.

Щастливото събитие развълнува всички в Седларци. Кметският наместник Йовчо Гаджалов сподели, че всички в селото са щастливи, че техен съселянин е спечелил сериозна сума. „Нека да й донесат радост и със здраве да ги харчи”, заяви Йовчо Гаджалов.

Евгения Койнарчева е безработна от 15 години. Живее в Седларци заедно със съпруга си Емил. Има три дъщери – Ирена, Северина и Росица, които са омъжени в Кърджали, Ардино и Ямбол. Радва се на четири внуци.

Късметлийката от Седларци получи чек в размер на 50 000 лв. от Захари Бахаров, водещ на телевизионното предаване „Национална лотария” по Нова телевизия, което ще се излъчи на 28 януари.

Гюнер Шюкри

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Ще се справи ли община Кърджали с бездомните кучета?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™