четвъртък, 24 май, 2018
0

Общински съветник показва улиците без осветление в Кърджали

Според Радослав Милев публична тайна е пълната незаинтересованост на кмета от проблемите на града и пълната му отдаденост на партийната работа в ДПС

„Европейският” ни град продължава да тъне в тъмнина.Това е написал общинският съветник Радослав Млев във Фейсбук и е публикувал   множество снимки в подкрепа на твърдението си.   Според него кърджалийци  се движат с фенерчета и челници, както в централната градска част – по улиците „Васил Априлов”, „Екзарх Йосиф”, „Отец Паисий”, „Миньорска”, „Мара Михайлова”, булевард „България” от ресторант „Москва” до Общината и от Дома на културата до автогарата, така и в квартал „Възрожденци”. Заледените тротоари и пътни платна повишават още повече опасността за придвижваме на пешеходците в тъмната част на денонощието. Този факт е известен на  всеки, който излезе в града  в тъмните часове, но никой от  народните избраници в местния парламент  досега не  се осмели да направи нещо  по въпроса. Мнозинството в Общинския съвет е от ДПС, партията, която се бори за рабата и свободите ни, но освен снимка  при асфалтирането на  пътя в индустриалната  зона, друго не видяхме от тях. След  като се стопи снегът, новоположеният  асфалт заприлича на швейцарско сирене по броя на дупките, но  кметът обеща, е ще го ремонтира  фирмата- изпълнител.

Общнският съветник  Радослав Милев посочва още, че на 17 ноември 2016 година след негово  питане на сесия на Общинския съвет кметът Хасан Азис се е извинил на гражданите за лошото състояние на уличното осветление и обещал,  че:
1. по европейската програма „Региони в растеж” ще се изгради на 50 улици, като до февруари ще има процедура за първите, които са най-неотложни
2. по линия на Норвежкия фонд ще се финансира лед осветление
Днес, 3 феврари 2017 г., научавам за финансиране на реставрацията на Перперикон от т.нар. Норвежки фонд. За улично осветление не се говори. Научавам също за проведено вчера събрание на кметовете от общината, където са се обсъждали предстоящите избори, но отново за уличното осветление не е станало дума.

Публична тайна е пълната незаинтересованост на кмета от проблемите на града и пълната му отдаденост на партийната работа в ДПС. По-добре за гражданите ще бъде да подаде оставка и да изпълнява само задълженията си като заместник председател на своята партия, защото явно и двете 

Похвално е , че поде един от нашите общински съветници има свое мнение и го отстоява, а не е като  останалите от партията на кмета, които само  гонят кариера и отдавна са забравили  проблемите на съгражданите си. Пожелаваме си повече такива съветници като Радослав Милев и дано останалите си вземат поука!

Наблюдателен кърджалиец

6 коментара

6 коментара

 1. Ш'та

  04.02.2017 at 19:09

  Кмет на годината – дръжки – глупак на годината трябва да е азисчо

  0
 2. Електротехника

  03.02.2017 at 19:29

  Къде е Айлин да спасява кмета? Или поне да оправи осветлението. Хи хи хи…

  0
 3. Фахри

  03.02.2017 at 19:26

  До във Възрожденци е същото.

  0
 4. Кристина Паскалева

  03.02.2017 at 17:25

  Жалко,че не е снимал и неизчистените от лед тротоари във Възрожденци.

  0
 5. Zlata Manolova

  03.02.2017 at 13:49

  Да дойде да покаже и осветлението на ул ,,Шипка,, 6 или несъществуващата улица по скоро в Задболничен кв.,,Байкал,,,която кмета не желае да построи,а желае само да му се плаща данъци.

  0
 6. Kadirmystafa Ramadan

  03.02.2017 at 13:34

  Nestasnisi

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™