сряда, 20 юни, 2018
0

Актьори от Детска градина „Детелина” представиха приказния спектакъл „Който не работи, не трябва да яде”

Приказен спектакъл в духа на българските народни традиции представиха децата от ДГ „Детелина“ в Кърд жали, включени в клубната форма „Разказвачница. Приказки край огнището” на проект „ХОРО-Хармония в Общуването, Равноправие в Образованието”.
На входа на театралната зала /физкултурния салон в градината/ гостите получиха и специално подготвен билет за представлението. Публиката бе настанена от разпоредителите, светлините угаснаха и завесата се вдигна.
С талант и въодушевление малките артисти се превъплътиха в герои от българската народна приказка „Който не работи не трябва да яде“.
Директорката на Детска градина „Детелина“ Силвия Петрунова радостно споделя, че клубната форма, която функционира от 15 май 2017 година допринася съществено за езиковото развитие на децата, чиито майчин език е различен от българския.
Изпълнението на проект „ХОРО-Хармония в Общуването, Равноправие в Образованието”, финансиран по процедура BG05M20P001-3.001 „Подкрепа за предучилищното възпитание и подготовка на деца в неравностойно положение” от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” 2014-2020 г. стартира в края на миналата година, а договорът за него бе подписан на 15 ноември 2016г.

1 Коментар

1 коментар

  1. Борис Досев

    09.02.2018 at 19:07

    БРАВО, Г=ЖО ДОСЕВА! УСИЛИЯТА ТИ БЯХА ВЪЗНАГРАДЕНИ С ПРЕКРАСНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ИЗНЕСЕНО ОТ ДЕЦАТА!

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™