събота, 26 май, 2018
0

РЗИ организира информационен ден за европейския проект Трансграничен изследователски център

На 27 февруари 2013 г. от 16.30 часа в РЗИ – Кърджали  ще се проведе информационен ден за финализиране на дейностите по европейския проект Трансграничен изследователски център „Околна среда и здраве” (RCEH), реализиран в РЗИ – Кърджали по ОП Териториално сътрудничество Р.Гърция – Р.България 2007-2013.

Партньори на инспекцията по проекта са Сдружение „Обществена коалиция за здраве – Кърджали” и Лабораторията по обществено здраве за регион Източна Македония и Тракия – Александруполис, Р.Гърция.

Ще присъстват представители на Министерството на здравеопазването и Министерството на регионалното развитие и благоустройството, областна администрация, кметовете на общини в област Кърджали, общински съветници, директорите на Регионални здравни инспекции в страната, директори на лечебни заведения, гости от Република Гърция.

Проектът е високо оценен като най-добра европейска практика и ще реализира дейности по изследване на околната среда и оценка на здравния риск в трансграничния регион с цел подобряване на общественото здраве.

 

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™