петък, 25 май, 2018
0

Полицейски вести: Разследват убийството на кангал в Ябълковец

© Снимка: Кърджали НЮЗ

В жилището на 60-годишен мъж от село Черна нива е открито незаконно оръжие, голямо количество цигари и алкохол без акцизен бандерол.  Проверката е направена при специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Полицаите открили 16420 къса цигари без бандерол, 200 грама нарязан тютюн и 120 литра безакцизен алкохол. При претърсването служителите на реда намерили още пушка и 50 броя ловни патрони, при направена справка е установено, че оръжието и боеприпасите са незаконно притежавани. Безакцизните стоки, пушката и патроните са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Притежателят им е задържан за срок до 24 часа.

Проверка за нарушена заповед за защита срещу домашно насилие се извършва в РУ-Ардино. Нарушителят е 43-годишен мъж, осъден по гражданско дело в полза на 43-годишна жена. По случая работи група „Охранителна полиция“ .

При проверка на 22-годишен в кв.“Възрожденци“ в Кърджали вчера около 14 часа полицаите открили суха листна маса, която реагирала на марихуана. Дрогата е иззета, мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

В полицейското управление в Ардино се извършва проверка след подадена жалба за умъртвено куче. Работата по случая е започната с постановление на Районната прокуратура. 38-годишен мъж е заявил, че на 12 януари в двора на къщата му в село Ябълковец намерил умъртвено кучето си от порода кангал. Група „Криминална полиция“ изяснява случая.

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™