сряда, 23 май, 2018
0

Крумовградчанинът Фикрет загина след челен сблъсък с бик в Брястово

Шофьор от Крумовград загина след челен сблъсък с бик,  съобщава  „Новинар юг“. Катастрофата станала в 18,40 часа миналата вечер в минералбанското село Брястово. Тогава 45-годишният Фикрет А. пътувал към Кърджали и налетял с шкодата си на добичето. След удара возилото изхвръкнало в нивата край пътя. Водачът издъхнал на място, пристигналият медицински екип констатирал смъртта му. Добичето също умряло.
Бикът е собственост на Делчо Русев. Преди време кметът на селото Станко Янков съставил акт на стопанина на животното, че то и стадото му са пуснати безнадзорно из мерата на Брястово, разказаха вчера местни жители. По случая е образувано досъдебно производство. Пастирът на стадото, станал свидетел на инцидента, е разпитан. Обяснения пред полицаите е дал и Русев, уточниха от областната дирекция на МВР. Окръжната прокуратура ще преценява дали има основания да се повдига обвинение срещу собственика на бика.
Тялото на починалия шофьор е откарано за аутопсия в хасковската Съдебна медицина. Фикрет е третата жертва на войната по пътищата в региона за тази година. И тримата загинаха през февруари.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™