събота, 26 май, 2018
0

Първомартенски празник в ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ в село Рани лист

Баба Марта дойде и при учениците от ОУ „Никола Йонков Вапцаров” в село Рани лист. Ентусиазмът от посрещането й в училището започна месец преди това. По класове децата правеха мартеници за благотворителния базар, който се откри в деня на общоучилищната родителска среща на 19 февруари. От тогава всеки ден ученици под ръководството г-жа Янка Кирева, възпитател на 6 и 7 клас, продават мартенички. Събраните средства са предвидени за подпомагане на социално слаби изявени ученици.
Днес по традиция всички ученици, учители и помощен персонал бяха закичени с мартенички от дългоочакваната старица. Баба Марта не подмина и „Дървото на знанието”, като го окичи с най-красивите мартеници и картички.
На гости на учениците бяха децата от ЦДГ „Пролет” от с. Рани лист, които поздравиха всички присъстващи на празника с песнички и получиха мартенички от Баба Марта.Радостта на всички бе огромна, веселието – неописуемо. Достоен финал за празника бе прескачането на огъня за здраве, в което се включиха и малки и големи.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™