сряда, 23 май, 2018
0

Цветан Цветанов: Силата на ГЕРБ е, че има реални структури

Силната страна на ПП ГЕРБ е, че има реални структури в страната. Това каза пред журналисти при посещението си в Кърджали заместник-председателят на партията Цветан Цветанов.
Цветанов допълни, че ГЕРБ в продължение на всички години от учредяването си постоянно прави подобни срещи . В рамките на последните шест години съм посетил всички 264 общини по няколко пъти. Това е силната страна на ГЕРБ – че има реални структури. Преди идването ми в Кърджали минах в Черноочене. Там преди години бяха 7 до 10 човека.  Днес  имаше  над 100 души пред офиса там.  Цветанов допълни, че на изборите през 2007 г.  партията нямала почти никакви гласове там, през 2011 г. – 680 гласа. Надявам се нашите структури и членовете да преценят много добре кой какво е направил, в какви условия е управлявал. В последните три години ние управлявахме в една много тежка криза, каза Цветанов. В последните месеци диаметрално противоположни партии се обединиха срещу ГЕРБ – Сергей Станишев, Иван Костов, Ахмед Доган, Волен Сидеров. Цветанов допълни, че причината за това обединение има за цел да запази статуквото. „Станишев даде много ясен знак какво са говорели през последните години. Когато му беше връчен мандатът – колко недобре се чувстваше той. През последните месеци БСП говореха за откриване на нови 250 000 работни места. Станишев имаше реален шанс да поеме мандата и да управлява до редовните парламентарните избори“, според Цветанов. След това, ако БСП спечели, да реализира политиката си. „Той сам дори каза, че ако спечелят изборите, няма да е премиер. Следователно Станишев се крие зад някого. Няма смелостта да се изправи пред българските граждани да каже, че ако спечелят изборите, той ще е лидерът и премиерът на страната.“, коментира Цветанов. Според него – във всяка една демократична държава лидерите са тези, които поемат най-голямата политическа отговорност. Затова лидерът на ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов пое отговорността през 2009 година и състави правителството на малцинството. Ние не искахме да сме в коалиция с когото и да било, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Зместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов посети Кърджали по повод 6-ата годишнина на структурата на партията там, предаде агенция „Фокус“. Цветанов откри нов офис на ПП ГЕРБ в търговски комплекс „Орфей”. В салона на театър  „Димитър Димов” се проведе официалната част, на която присъстваха активисти от седемте общини, кметове и общински съветници, избрани с листата на ГЕРБ. Депутатът Цвета Караянчева , областен лидер на организацията от основаването й през 2007 г., се обърна с приветствие към многобройните членове и симпатизанти на партията в региона, благодарение на които ГЕРБ извоюва депутатски мандат от Кърджали в 41-то Народно събрание.

6 коментара

6 коментара

 1. Име...

  03.03.2013 at 14:59

  видяхме им "реалните структури"…

  0
 2. Комунист

  03.03.2013 at 00:26

  ГЕРб откриха офис в Кърджали. А БСП закриха своя

  0
 3. аз

  03.03.2013 at 00:25

  Управлението, както всяка работа, иска професионализъм. А вие нямате знания и управленска култура

  0
 4. Име...

  03.03.2013 at 00:22

  В Кърджали е най-голямата част от електората на ГРОБ!

  0
 5. Име...

  03.03.2013 at 00:19

  след два месеца пак ще са победители

  0
 6. Име...

  03.03.2013 at 00:18

  Стига сте го показвали, докараха хората до мизерия

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™