неделя, 24 юни, 2018
0

Три произшествия на пътя в област Кърджали

Трима са пострадали при произшествие по пътя Момчилград – село Подкова. “Опел” с водач Б.С./18/ навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал “Фолксваген”, в резултат на което ударената кола напуснала пътното платно и след удари в няколко дървета и камък се преобърнала по таван. Пострадали са шофьорът на “Фолксваген”-а и двама негови спътници, които след преглед в Центъра за спешна помощ в Кърджали са били освободени. На автомобила са нанесени значителни материални щети. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Образувано е досъдебно производство.

При движени с несъобразена скорост  “Мерцедес” с водач Ю.О./74/ излязъл извън пътя и се преобърнал по таван в района на джебелското село Купците. Пострадали са шофьорът и двамата му спътници на 71 и 83 години. След преглед в Центъра за спешна помощ в Момчилград пътниците са били освободени, а водачът на леката кола транспортиран и настанен в кърджалийската болница.

В района на село Пелин “Фолксваген”, управляван от Я.А./66/, се блъснал в еластична ограда, след като шофьорът загубил контрол над автомобила заради движение с несъобразена скорост. Алкохолната проба на водача е отрицателна. Съставен му е акт.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™