петък, 22 юни, 2018
0

ГЕРБ няма да ремонтира Изборния кодекс, не отстъпва пред „диктатурата на пролетариата“

ГЕРБ няма да ремонтира Изборния кодекс въпреки настоятелните искания на протестиращите. Според Искра Фидосова нямало време да се правят пак изборните правила, пише „Преса“.  „Защо искат от нас да работим по 24 часа, това не е ли диктатура на пролетариата?“, възмути се шефът на групата Красимир Велчев.
Депутатите от ГЕРБ се ослушват за исканията на недоволните и твърдят, че има по-важни задачи за решаване до края на този парламент. Истината е, че ако Борисов им нареди да чуят гласа на улицата – те ще работят денонощно, твърди изданието.  Въпреки че протестиращите опънаха палатки вчера пред парламента с искания за ремонт на Изборния кодекс, ГЕРБ няма да го направи.  Велчев е категоричен, че сегашните промени са гласувани след среща с европейските посланици и пълен консенсус между партиите в парламента. В правната комисия нямаше нито един против, когато го приехме, напомни той.
Най- вероятно групата на ГЕРБ ще инициира среща с протестиращите, за да им обясни защо не могат да променят Изборния кодекс тази седмица. Освен партията  на Борисов против промените са и БСП и ДПС. Според тях това е все едно да отвориш кутията на Пандора.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен

  05.03.2013 at 13:31

  tova prase zaslujava po4ivka v afrika, pri kanibalite

  0
 2. Анонимен

  05.03.2013 at 11:04

  точно на тебе свиньо дебела да работиш по 24 часа ще ти се отрази много добре

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™