вторник, 20 март, 2018
3

ГОРД със заявка за следващия парламент

Спешно повишаване доходите на българите и стабилизация на  малкия и средния бизнес са най –важните приоритети, които ГОРД извежда в днешната ситуация в страната. Това каза в Кърджали главният секретар на ГОРД Светослав Георгиев, съобщава „Стандарт“. „България е в ЕС и затова трябва да отправи искане към Евросъюза за финансова подкрепа. Ние нямаме нужда от 200 млрд. евро като една Гърция, но за съживяване на икономиката, ще са нужни около 20 млрд. евро за следващите 3-4 години”, уточни Георгиев.

ГОРД се обявяват и за истински промени в сферата на здравеопазването, образованието и  културата. От обединението настояват за ревизия на всички концесионни договори, избор на съдиите и прокурорите, промени в Изборния кодекс като се гласува механизъм за отзоваване на депутатите.
По повод предстоящите парламентарни избори главният секретар на  ГОРД Георгиев уточни, че ще бъдат отворени към  формации, личности и  политически партии, необвързани по никакъв начин с досегашни правителства.
„Ще бъдем в коалиция с две много сериозни  партии, което ще гарантира присъствието на ГОРД  в новия парламент”, заяви главният секретар на обединението.
В Кърджали Светослав Георгиев откри приемна на Гражданското обединение за реална демокрация и коментира, че местната структура  работи много активно в региона.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™