петък, 22 юни, 2018
0

Свои презентации видео показаха ученици пред родителите си

На 26 февруари 2013 г. се проведе една нетрадиционна форма на представяне на клуб „Презентации и видео“ с ръководител инж.Татяна Димитрова къв ПГГЕ . Мероприятието бе замислено като съчетаване на презентационната дейност на участниците в клуба и провеждане на родителска среща, на която родителите да видят работата на своите деца по проекта. Срещата се проведе в малката зала на Военния клуб, където в непринудена и уютна атмосфера бяха посрещнати гостите на чаша чай. Всеки от участниците в клуба  представи своята презентация в рамките на 5 – 6 минути. Темите бяха разнообразни: Възобновяеми енергийни източници; ІТ –технологии; Капитан Петко войвода;  Футбол; Ден на Земята; 14 февруари – Ден на влюбените.

Ползите от провеждането на този тип представителна дейност бяха  многопосочни – учениците на практика доказаха своите възможности и интереси и  затвърдиха професионалните си умения пред по-широка аудитория, а родителите останаха удовлетворени от изявите на своите деца.

Представителната дейност се реализира в рамките на проект „УСПЕХ“, който е част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора”, осъществявана с финансовата подкрепа на Оперативна   програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от  Европейския социален фонд. 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™