петък, 22 юни, 2018
0

Металурзите от Кърджали протестират и днес

Днес металурзите  от Кърджали ще излязат  отново  на  протест. Мястото е  отново паметникът на васил Левски в центъра на града от 10 часа.

Вчера те се срещнаха с управителя на клона на Първа инвестиционна банка в Кърджали Петър Георгиев и областния управител Иванка Таушанова, но не останаха доволин от   обясненията на банкера и обещанието на областния управител.

Днес    бившите работници в ОЦК  ще решат как да продължат протестите. Ще  искат  среща със съдия изпълнителя Росен Сираков, който да им обясни докога ще продължи процедурата по обжалване от страна на Захариеви кога ще получат заплатите си. На вчерашния протест се чуха гласове да отидат до София, за да  потърсят сметка от  Валентин Захариев.  В началото на седмицата той е  обжалвал разпределението на парите за заплати и иска 2 милиона лева, като е кредитор на ОЦК. От Първа инвестиционна банка не са съгласни да дадат парите на Захариев и също  са направили  жалба. Не се знае колко време обаче ще продължи това обжалване и  кога ще могат да ни дадат парите, недоволстват металурзите.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™