неделя, 24 юни, 2018
0

Рози от Ресми Мурад за ардинските дами

По случай Международния ден на жената – 8 март  кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям поканиха на празничен коктейл в ресторант „Перла” над 200 ардинските жени, представителки от всички сектори на обществения живот.

Градоначалникът поздрави дамите за техния празник. Пожела им  да бъдат щастливи, нежни и красиви, възторжени и вдъхновени. „Нека винаги да има радост и усмивки по лицата ви, сърцата ви да са пълни с много любов и младост, обичайте и бъдете обичани и желани”, каза Ресми Мурад в приветствието си към гостенките. Той подари на всяка от присъстващите по една роза и ги почерпи с червено и бяло вино.

От името на всички дами Мехрибан Ардалиева благодари на Ресми Мурад за това, че е техен кмет и, че е част от техния живот. „Ние жените от Ардино сме благословени от съдбата, че имаме за кмет именно вас. Топлото внимание с което удостоявате женското съсловие, съпричастността с която споделяте проблемите и тревогите ни, готовността ви за позитивен и продуктивен диалог е истинско щастие за нас, каза Мехрибан Ардалиева.

Преподавателката по български език и литература в Професионална гимназия „Хр.Смирненски” Емилия Газенова отбеляза, че е станала традиция  на Международния ден на жената кметът на общината да обръща особено внимание към тях. „Всички присъстващи тук ценим този негов жест. Това е не само акт на един мъж, но и акт на добър общественик, който знае, че мястото на жената в съвременния свят все повече се утвърждава”, каза още Газенова.

 Гюнер ШЮКРИ

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™