четвъртък, 24 май, 2018
0

„Юнак” победи с 2:0 „Родопи” в приятелски мач

Отборът на „Юнак” от Ардино победи „Родопи” от Момчилград с 2:0 в последната си контролна среща преди началото на пролетния полусезон. Головете отбелязаха новото попълнение Ертан Шенол и Алкан Айдъй през второто полувреме. Двубоят бе наблюдаван от над 100 зрители, които подкрепяха „юнаците” до последния сигнал на рефера.

Възпитаниците на Ферди Велиев имаха тотално превъзходство в срещата и пропиляха доста положения. Tимът на „Родопи” пристигна за мача в Ардино с осакатен състав, тъй като петима основни футболисти бяха преминали в кърджалийския „Арда”. Момчилградчани са и без треньор, една седмица преди началото на областния шампионат

„Стана хубав приятелски мач, видяхме на какво ниво сме. Победата е сладка, тъй като противникът ни беше лидерът в областното първенство за мъже. За нас няма значение дали е контрола или официален мач, винаги излизаме с желание и да се наслаждаваме на играта. Заложих на млади играчи, за да им дам възможности за развитие. Целта ни е да обиграем отбора и да влезем в челната тройка в края на пролетния полусезон”, сподели след мача наставникът на „Юнак” Ферди Велиев.

 Гюнер ШЮКРИ

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™