събота, 23 юни, 2018
0

ПИБ оттегли жалбата си срещу разпределението на средствата от продажбата на ОЦК

Първа инвестиционна банка взе решение да оттегли жалбата си срещу
разпределението на парите по изпълнителното дело срещу ОЦК, се казва в съобщение до kardjali.news.

Това поискаха   в писмо до банката от синдикат „Защита“  тази седмица.  Освободените от ОЦК работници с месеци наред не могат да получат заплатите си , въпреки че имат изпълнителни листове и, въпреки че са събрани средства от продажбата на активи на дружеството. Сумите са при частния съдия изпълнител Росен Сираков, но той  неможе да започне плащането  защото  банките-кредиторки и фирми на Захариев обжалват в съда разпределението на парите. Жалбата на една от фирмите на Захариев „Стил Комодитис”   отпадна, защото не са внесени съдебните такси. Изпълнителният директор на ОЦК Валентин Манев потвърди, че фирмата няма намерение да внася въпросните такси и така жалбата няма как да бъде разгледана и тя вече няма да представлява пречка за съдия изпълнителя. Бившите работници на ОЦК изразиха готовност за палаткови лагери пред сградите на банката в Кърджали и София и дадоха срок на ПИБ до 15 март.

 

3 коментара

3 коментара

 1. Антонио

  13.03.2013 at 20:30

  Браво на ПИБ!

  0
 2. Икономова

  13.03.2013 at 20:21

  Много добър ход на банката. Въпреки че не бяха длъжни да го правят, защото виновникът и крадецът е Валентин Захариев. Той задигна парите ни. Сега той да ги връща.

  0
 3. Рада

  13.03.2013 at 19:57

  Адски се радвам, че има решение за проблема на тези хора. Сега обаче Валентин Захариев, който съсипа завода и открадна заплатите трябва да си плати. Само съд за него, нищо друго!

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™