събота, 23 юни, 2018
0

Петър Стойчев с най-много имоти

Новият министър на спорта Петър Стойчев е с най-внушително имотно състояние в правителството на Марин Райков. Справка в имотния регистър показа, че плувецът притежава пет апартамента, магазин и три парцела. Три от жилищата са в София, другите две се намират в Смолян.

Стойчев мери снага с бившия вицепремиер Цветан Цветанов, който напусна креслото в МВР с пет апартамента. Доскоро Цветанов имаше шест, но през 2011 г. продаде единия. На новия транспортен министър ще му трябва да пътува цял ден с БДЖ, за да обиколи владенията си. Кристиан Кръстев е едноличен собственик на три жилища – две в София и едно в Ямбол. Съсобственик е на 3 дка терен в село Бистрица. Повечето министри в служебния кабинет имат по един апартамент. В тази група са вицепремиерките Илияна Цанова и Деяна Костадинова, финансовият министър Калин Христов, военният Тодор Тагарев, екоминистърът Юлиан Попов, правосъдният Драгомир Йорданов.

Първата жена министър на вътрешните работи Петя Първанова има двуетажна вила в с. Ковачевци. От имотния регистър не личи тя да притежава имоти в София. Единственият, на чието име не се водят недвижимости, е икономическият министър Асен Василев. Има и интересно съвпадение – Деяна Костадинова и правосъдният министър Драгомир Йорданов живеят на една улица в жк „Красно село“ в София.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™