събота, 23 юни, 2018
0

Любо Ганев вече е почетен член на спортен клуб в „Славейков”

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев вече е почетен член на Ученически спортен клуб „Орфей” при СОУ „П.Р.Славейков”. Той удостои с присъствието си официалното общо събрание на клуба, състояло се на 12 март 2013г.

След това посети проведената в училището тренировка по волейбол на републиканските шампиони от „Арда”, които се готвят да станат през тази година републикански шампиони и сред ученическите отбори.

Присъствието на волейболната легенда предизвика особено вълнение и радост сред децата. Любо Ганев си направи снимки за цял албум с ученици и даде автографи, като им пожела и да учат, и да играят. Той поздрави директора на училището Милко Багдасаров за създадените условия за спорт и спортни занимания за децата в свободното им време, с оглед подобряване на тяхното здраве и физическа активност. Сподели своята радост от това, че спортът е намерил заслужено място в ежедневието на децата от „Славейков”, и призна голямата заслуга на опитните преподаватели, които ги тренират.

Галина КОСТАДИНОВА

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™