събота, 23 юни, 2018
0

ГЕРБ в кърджали поискаха Цветанов и Караянчева за водачи на листите

Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и ексдепутата Цвета Караянчева са номинираните кандидати за народни представители в следващото народно събрание от общинските и областната структури на ГЕРБ в Кърджали, чиито събрания приключиха в неделя. Това заяви депутатът от 41-то НС Цвета Караянчева, която бе и заместник-председател на парламентарната група на управляващите, съобщава „Дарик“.

Наред с тях сред номинираните да попаднат в листите са областният управител на Кърджали Иванка Таушанова, общински председатели на партията, голям е процентът на хора от гражданската квота – изявени специалисти в дадени сфери на обществения живот, уточни Караянчева.

По думите й протоколите от събранията вече са изпратени в партийната централа в София, а последна дума за водачите и подредбата в листата ще има Изпълнителната комисия към ГЕРБ.

Целта ни е да запазим едното депутатско място в многомандатния район и този път да постигнем поне 20 000 гласа подкрепа, каза Караянчева. Тя припомни, че на предишните избори за ГЕРБ гласуваха 18 600 човека от Кърджалийско.

„Изборите на 12 май ще бъдат атестация не само за мен, но и за работата на партията и всеки един неин член в региона през изтеклия мандат. Ако наистина получим 20 000 гласа подкрепа, това ще покаже, че хората са доволни и от работата на правителството, и от моята работа, и от работата на държавата в лицето на областния управител“, коментира Караянчева.

Като свой пасив тя отчете, че през изтеклия мандат ГЕРБ не е успял да привлече стратегически инвеститор в региона, който да осигури работа на хората не за жълти стотинки, а квалифицирана работа, която да задържи младите хора тук.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™