събота, 23 юни, 2018
0

Металурзите чакат отговор от управителя на „Хармони 2012“

Среща с ръководството  на „Хармони 2012“ и Първа инвестиционна банка до петък,  поискаха днес бившите металурзи  от ОЦК. Избран бе Инициативен комитет от четирима души, които ще  разговарят с тях и ще търсят  отговорите за съдбата на завода и работата  на металурзите.  Според инж. Стефан Атанасов  все още няма отговор на официалното писмо, което  са изпратили до   ръководствата на Банката и „Хармони 2012“  чрез Национален синдикат „Защита“.

Както се заканиха вчера,   днес  отново бившите работници на ОЦК се събраха  пред  паметника на Васил Левски  с настояването да  разберат какво ще се случи с ОЦК и дали ще    ги наемат на работа.

Стефан Атанасов изрази недоволството си от все по-малкия брой протестиращи и се закани, че и ако утре са още по-малко, ще се откаже.

След като стана ясно, че  има объркване в документите на някои сес тигна  до среща на Стефан Атанасов  и негов колега с частния съдебен изпълнител Росен Сираков. Получили са уверение,  че до две седмици всички ще  вземат  заплатите си, обясни  Стефан  Атанасов.

 

1 Коментар

1 коментар

  1. Име...

    20.03.2013 at 18:53

    Не се отказвайте!

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™