събота, 23 юни, 2018
0

Металурзите излизат и днес на протест. Решават дали да блокират ОЦК

Днес протестиращите  бивши работници от ОЦК  ще решат какви конкретни действия да предприемат.  Те  искат да знаят кога ще започнат ремонтно- възстановителните работи в комбината  и  ще има ли назначения на съкратените от завода.  Досега въпреки отправените молби за среща  с ръководството на „Хармони 2012“   такава не е насрочена.

Вчера  се чуха  призиви отново да блокират офиса на Първа инвестиционна банка, ако не се проведе исканата от тях среща с ръководството на банката и на новия инвеститор „Хармони 2012”.  Но следобед стана ясно, че металурзите ще се въздържат от блокада на банковия офис, защото  е от банката  оттеглиха  жалбата си за разпределение на парите от продажбата на активи на ОЦК, както насотяха работниците.

Ако до края на седмицата никой от фирмата не дойде при нас или поне не определят скорошна дата за среща, преминаваме към радикални действия, в това число и блокади, заяви лидерът на  протестиращите инж. Стефан Атанасов. Дпоред него ще бъдат блокирани както входът на завода, така и улици, и кръстовища.

762 са изпълнителните дела при частния съдебен изпълнител Росен Сираков. От офиса му са  поели  ангажимента  за около десет дни всички  металурзи  да получат парите си.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени