събота, 17 март, 2018
19

Политици се скараха в ефир за това кой е виновен за самозапалванията на хората

Политиците се заеха да търсят причините за самозапалването на хората в студиото на “Здравей, България” . Те започнаха да се обвиняват един друг кой има повече вина българинът да посяга на живота си. Довчерашният червен депутат Ангел Найденов обвини последното управляващо правителство, че дълго време не са обръщали внимание на хората. „Когато един човек се самозапали с посланието, че няма два лева в джоба, това е знак към политиците, че нещата не могат да продължават по същия начин и трябва спешна промяна“, смята той.

Красимир Ципов от ГЕРБ пък се оправда, че тяхното правителство не е действало популистки. Той се похвали с изграденото от управляващите по време на криза и припомни времето от 1997 година, когато е трябвало да се печатат пари заради високата инфлация.

Да горят хората сега не е от инфлацията през 1997 година, а от управляващите, контрира Мустахфа Карадайъ от ДПС. “В момента не е най-нормалната среда за избори”, визирайки многото случаи на самоубийства.

Ставайки дума за избори Емил Василев от РЗС се похвали, че неговата партия никога не е купувала гласове. “Гражданите под честни избори разбират да има смяна на политическия елит. За това нашето отношение е да има 60% отворени листи”.

Говорейки за гражданска квота и специалисти Найденов попита Василев: Какво ви притеснява Петър Курумбашев?. “Нищо. Завършил е математическата гимназия и може аз като по-голям да съм го пошляпвал” и подчерта, че произхожда от червен врачански род.

Василев призова обвинител №1 Цацаров вместо да си пие кафето в канцеларията да впрегне всички прокурори да съблюдават за честността на изборите.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™