понеделник, 19 март, 2018
10

Доган и Местан фаворити за листата в Кърджали

Почетният пожизнен председател на ДПС Ахмед Доган и лидерът на партията Лютви Местан са фаворити за челните места в партийните листи в региона на Кърджали. Двамата са предложени от абсолютно всички местни и общински съвети на движението. Това заяви областният лидер на ДПС в областния град Бахри Юмер. След края на общинските събрания на структурите в Кърджали, Крумовград, Момчилград и Джебел стана ясно, че челната тройка сред избраниците от ДПС се оформя от бившия младежки лидер Салиха Емин. В понеделник ще бъдат излъчени номинациите в Ардино, Кирково и Черноочене.
Седемте общински структури трябва да излъчат по трима кандидати за депутати, без да обсъждат Доган и Местан. Централният предизборен щаб ще пресее всички 21 предложени, за да останат 10 имена в листата на Кърджалийския избирателен район. Вероятно това ще стане на 8 април в централата на партията в София.
В Кърджали освен Салиха Емин номинирани  са  Муса Юсуф и Айхан Етем. В Крумовград са издигнати кандидатурите на председателя на Общинския съвет Метин Байрамали, зам.-кмета Абидин Хаджимехмед и отново младежкия лидер Салиха Емин. В Момчилград са излъчени бившият кмет и настоящ партиен лидер Ердинч Хайрула, зам.-кметът Ерол Мехмед и Мукадес Налбант. В Джебел – Салиха Емин, Джейхан Ибрямов и Неджми Али.
За подготовката за парламентарния вот сред изселниците вече е заминал координаторът на ДПС Исмет Исмаил. Той наследи поста, след като Енвер Хатипоглу се присъедини към Касим Дал, който заедно с Корман Исмаилов основа Народна партия „Свобода и достойнство”.
Започнало е подаването на заявленията за участие в гласуването на 12 май в градовете, където живеят големи компактни маси от хора с двойно гражданство. За откриването на изборна секция в дипломатическите мисии в Турция са необходими повече от 20 заявления, за разкриване на СИК в други помещения – най-малко 100, обясни още Бахри Юмер.

1 Коментар

1 коментар

  1. asenasenov

    26.03.2013 at 09:34

    Предварително заявявам, че не познавам никой от ГЕРБ и никой не ме е наемал да пиша коментари.

    Господа българи, трябва да знаете истината (особени младите) за това какво е БСП, какво е Държавна Сигурност и какви поражения нанася върху психичното и физическо здраве на вас и вашите деца. Държавна Сигурност (в България), КГБ (в Русия), Securitate (в Румъния), Stasi (Щази) (в източна Германия) са структури на болшевиките за контролиране на населението чрез взаимно оклеветяване. Тази практика е МНОГО ВРЕДНА за едно обшество, защото настройва хората един срещу друг и поощрява извършването на неморални и неетечни действия срещу хора. По тази причина нашето общество е много остро заболяло от вируса на Държавна Сигурност – хората да се клеветят взаимно и да злословят един срещу друг. Този начин на мислене прави ГОЛЕМИ ПОРАЖЕНИЯ върху главния мозък и най-вече върху предната му част зад челото, префронталния кортекс, който отговаря за емпатия, съчувствие и морал. За съжаление психиката е тясно свързана с физиката на човек. Депресията и постоянното неудовлетворение от живота водят до сърдечно-съдови, ракови заболявания и ранна смърт. Ако допускате агенти на ДС и болшевики от БСП вие нанасяте поражение на СВОЯ МОЗЪК и което е по-лошо – върху мозъка и здравето на децата си, които са ОСЪДЕНИ да жиеят в лоша социална среда и отвратителни междучовешки отношения. Животът в България е лош точно защото БКП и ДС наложиха на хората да бъдат лоши един към друг. Но защо БСП са толкова лоши? Защото те следват линията и политиката на една фанатизирана екстремистка група, бих казал шайка, наричащи се "болшевики", които са незабелязани и подценявани от обществото докато по време на анархията в Русия през 1918 година ПО СЛУЧАЙНОСТ влизат във властта. (По подобен начин и нацистите на Хитлер неочаквано взеха властта в Германия през 1933 г.) Болшевиките са група хора подобна на морските пирати. Целта е да се ограбват хората. Разликата е, че пиратите действат в морето, а болшевиките – на сушата. Сега се знае истината за това как тази пиратска група взе властта в Русия и впоследствие репресира (изби и прати в трудови лагери) около 30 милиона души В МИРНО ВРЕМЕ! ЗА сравнение жертвите им във Втората световна война са 20 милиона. Ако искате да разберете кои са болшевиките и как са взели властта, потърсете в Гугъл, но ако знаете руски език ще намерите и документални филми (http://www.youtube.com/watch?v=d-LghX2xSXU). Просто въведете в Гугъл "почему большевики" и ще излязат много подобни въпроси. //–// Държавна Сигурност се крепи САМО на вашето незнание, безразличие и аполитичност. Информацията е вашата сила срещу неправдите в България. Използвайте я заедно със силата на мисълта си. Това е за ваше добро и за добруването на децата ви.

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™