събота, 23 юни, 2018
0

Нови успехи на учениците от СОУ „Вл. Димитров – Майстора”

Учениците от СОУ „Вл. Димитров – Майстора” са не само талантливи музиканти и художници, отдадени на изкуството. Те разнасят славата на своето училище и нашия град, като участват на различни конкурси и състезания. В навечерието на пролетта талантливите ученици участваха в два конкурса – „Ключът на музиката” и „Орфеево изворче”.
За първото национално състезание „Ключът на музиката” в гр. Пловдив бяха класирани: Теодора Вълчева, Виктория Бъчварова и Мариян Арсов, подготвени от класния си ръководител Гергана Русева. Представянето им беше отлично в едно много трудно състезание измежду 995 участника от ІV клас.
Гордост за всички нас са учениците на преподавателя по музика г-н Камен Арсов, спечелили грамоти в конкурса „Орфеево изворче” в гр. Стара Загора: Моника Николова, Елис Дурмуш, Биляна Арсова. Най-голяма радост ни донесе гласът на младата родопчанка Вероника Чакърова. Изпълнението й покори всички и спечели Златна Лира на Орфей. Тя е закърмена от малка с народната песен, но големите й успехи дойдоха след като постъпи в музикалната паралелка на СОУ „Вл. Димитров – Майстора”.
От учебното заведение изказват благодарност за съдействието на Община Кърджали, които подкрепиха участието на младите певци в конкурса.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™