събота, 23 юни, 2018
0

Нова титла по тенис на маса за „Славейков”

Девойките от 8-10 клас на СОУ „Петко Рачов Славейков” са областните първенци за тази година в Ученическите спортни игри. Четирите момичета  – Есин Сеид, Моника Мехмед, Кристияна Иванова и Нилай Али – ще се борят за участие в републиканските финали на зоналното в Ардино, което е насрочено за месец април в Ардино. Досега СОУ „Петко Рачов Славейков” има две отборни републикански титли по тенис на маса за девойки в същата възрастова група – през 2008 и 2009 година.

Третото място при юноши от същата възрастова група на проведеното в неделя в Момчилград областно първенство също е за „Славейков”. Лидер на отбора е националният състезател Денис Бекир, който е начело в националната топ 10 за състезатели до 17 годишна възраст. С него в отбора са Юсеин Юсеин, Берай Мустафа и Дженк Ибрахим. За тях остава надеждата за следващата година.

След успешното представяне на отборите по тенис на маса с ръководители Димитър Милев и Георги Илиев областните титли за СОУ „Петко Рачов Славейков” в тазгодишните ученически игри станаха пет. Но предстоят още областни финали.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™