петък, 22 юни, 2018
0

Областният съвет на ДПС реди листата за депутати

Днес приключиха  събранията ,   на които  трябваше да се излъчат  кандидати за депутатската листа   от  общинските структури на ДПС в Ардино, Кирково и Черноочене.

В Кирково освен  Ахмед Доган и Лютви Местан са  номинирани  Неджми Али,  председателят на Общинския съвет Шинаси Сюлейман и  Салиха Емин.  Предложени са и  Самет Хасан от Младежко ДПС,  Джейхан Ибрямов  и Айхан Етем .

От ДПС в  Ардино номинираха  кмета Ресми Мурад, Салиха Емин и Мехмед Алиев,  който е началник на отдел ГРАО, както и Раиф Мустафа и Неджми Али. Първите   предложения са за Ахмед Доган и Лютви местан.

ДПС в Черноочене  предложи   само три имена – Ахмед  Доган, Лютви Местан и Ремзи Осман.

След като   предишните дни бяха  направени и номинациите от останалите общински ръководства,  днес   областното ръководство на движението  определя  списъка   с предложенията за  листата на ДПС  от   областта.

2 коментара

2 коментара

 1. asenasenov

  26.03.2013 at 09:31

  Госпожи и господа избиратели, на 12 май ДПС ще използва ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ИЗМАМИ по света. Ще ЗАПЛАШВА и ПРИНУДЖДАВА хора да гласуват за ДПС, защото тези хора НЯМАТ ДРУГ ЖИВОТ ОСВЕН в ДПС. Ще внесат хора от Турция, ще раздават бюлетини на ДПС ИЗВЪН СЕКЦИЯТА, ще агитират за ДПС в изборния ден и ще приложат всички възможни измами. ДОГАН, МЕСТАН и ЛЮТВИ са били агенти на омразната ДС. ТЕ СА ТРЕНИРАНИ ДА ШПИОНИРАТ, ДА МАМЯТ, ДА ЛЪЖАТ И ДА ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ. ДПС Е ЧАСТ ОТ МАФИЯТА, КОЯТО ИЗСМУКВА КРЪВТА НА НАРОДА И НИ ДЪРЖИ В МЪЗЕРИЯ. ДОКАТО Доган и Местан ПОЛУЧАВАТ ГЛАСОВЕ И ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, НЯМА ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, но ще има безпаричие. БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ И СМЕЛИ СРЕЩУ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗМАМНИЦИ НА ИЗБОРИТЕ. Ако забележите ИЗМАМА в изборния ден, ТРЯБВА ДА УВЕДОМИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИТЕ В СЕКЦИЯТА, ПОЛИЦИЯ, РАДИО и МЕДИИ. Докажете, че СТЕ МИСЛЕЩИ ХОРА, А НЕ СУБЕКТИ ЗА ИЗДОЯВАНЕ.

  0
 2. asenasenov

  26.03.2013 at 09:31

  Турското население в България трябва да разбере, че ДПС Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ ВРАГ. Аз не познавам българин, който има нещо против турското малцинство, но знам, че ДПС и БСП са ОБЩЕСТВЕН ВРАГ НОМЕР 1 на българи, турци, роми, арменци – на целия народ. Колкото по-бързо си отидат от властта, толлкова по-скоро ще дойде Българското Възраждане.

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™