петък, 22 юни, 2018
0

Кърджалиец „кацна“ с колата си на кръговото в Хасково

Почерпен  младеж с кърджалийска регистрация  на автовмобила не можа да се справи с кръстовището на „Раковски” в Хасково  по посока Димитровград и кацна върху кръговото. Инцидентът стана около 6 часа тази сутрин. Заради ранния час липсваше трафик и пешеходци и това спести пострадали, съобщава Haskovo.NET.

„Фолксваген“ -ът на младежа се забил почти челно във високия бетонен бордюр. От удара колата е със значително пострадала предница. Водачът обаче не изглеждаше пострадал и заради активирания еърбег. Не прояви охота да се представи и с вид на разбирач започна да оглежда щетите по потрошения си автомобил.

Малко по-късно дойде и най-любопитната част. Пристигналите ченгета пробваха да приложат стандартната за ПТП-та процедура – тест с дрегер за алкохол. Нарушителят обаче категорично отказа да духа. Вероятно защото си знаеше хала.

Това не го отърва от проверка за алкохол. Униформените го откараха в болницата, където несговорчивият шофьор даде кръвна проба. Въпреки отсрочката момчето не бе изтрезняло особено – 1.7 промила алкохол в кръвта.

Водачът е задържан. По случая е образувано досъдебно поризводство.

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™