понеделник, 19 март, 2018
0

Бъдещето на „Арда“ ще дискутират следващата седмица

Бивши футболисти и общински съветници от Кърджали организират през следващата седмица среща,  посветена на проблемите на градския футболен клуб в града и евентуалните възможности за промоция в професионалните групи в близко бъдеще, пише БТА.

Кметът Хасан Азис също ще бъде поканен след като на няколко пъти демонстрира загриженост за съдбата на отбора. От близо десет години „Арда” се ръководи от президента Рамадан Яшаров, а цялата общественост го обвинява за незавидното състояние на клуба. В няколко сезона отборът дори се беше сринал до А окръжна група, а в момента заема 6-о място в Югоизточната В група.

От страна на бившите футболисти в града групата за промени се води от бившия нападател на „Славия” и „Берое” Иван Тончев, доскорошният треньор на тима Петър Бумбаров, както и от съдията Петър Андреев, а от страна на общинската управа от съветника от ДПС Ехлиман Чобан.

Противниците на Яшаров настояват за неговата оставка, както и за свикването на ново Общо събрание, на което да бъде избрано работещо ръководство, което да търси спонсори и да направи клуба, способен да влезе в професионалните групи.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™