събота, 23 юни, 2018
0

Михалевски: Нашата задача е да бъдем в момента първа политическа сила и да спечелим изборите

Бързината е половин победа, така че обявяването на водачите на листите толкова рано бе важно за БСП. Това обяви в предаването „Денят започва“ на БНТ Димчо Михалевски.На въпрос дали отстраняването на Румен Петков и Румен Овчаров от постовете им като водачи на листи не е обида към тях и негативна оценка за работата им, той отговори, че на нито един от левицата не е самоцел да бъде народен представител. Ние искаме да дадем нужното послание на обществото.

По думите му, това не е било лесно решение. За нас всеки един от нашите другари, които години наред бяха остриетата на партията и защитаваха ценностите й, е ценен, но е значим и за България. Ценим хората си и по никакъв начин няма да ги игнорираме. Но искаме да покажем, че сме готови и правим промяната, от която има нужда. Сергей Станишев също обяви, че няма да бъде премиер в новото правителство. Искаме да покажем, че имаме нужния подход към новата политика, от която България има нужда, а тревогата, която цари в българските граждани, е много голяма, подчерта той.

Нашата задача е да бъдем в момента първа политическа сила и да спечелим изборите, което е условието да се подсигури стабилността в държавата. Разчитаме на гражданската квота като добавена стойност в листите. Имаме и много нови лица, силно представителство на млади хора, уточни Михалевски.  Победата на БСП ще бъде победа за българските граждани, заключи той.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™