понеделник, 19 март, 2018
0

Хасан Азис се отчете с картина за рожденния ден на Доган

Десетки членове и симпатизанти на ДПС се стекоха днес към централата на партията, за да поздравят своя лидер Ахмед Доган, който на днешния ден  навършва 57 години.

Кметът на Кърджали Хасан Азис пристигна, носейки в ръце картина, а кметът на Гърмен Ахмед Башев беше приготвил черга, предаде БГНЕС.
Сред подаръците, които получи Сокола, имаше много луксозни стоки на някои от световноизвестните марки, както и много цветя.
„Всеки народ си има някакъв лидер и ние като малцинство, това, което го имаме, е наша даденост и всяка година поднасяме нашите почитания към това, което е направил и е гордост за нас. Това е лидер. Някои хора имат огромно желание за промяна, но явно тя е продиктувана от други обстоятелства“, сподели ромският лидер Гюрсел Алиев, който е активист на ДПС и също пристигна, за да изрази уважението си към рожденика. Друг член на партията пък издава, че Доган ще получи и много книги, защото била известна страстта му към четенето.
На въпрос към Камен Костадинов от ДПС какво е подарил на лидера си, той отговори: “Сърцето си. Ние не сме материални”, цитира го „Всеки ден“. По неофициална информация Доган черпел с бонбони и уиски гостите си, но довечера членовете на ръководството и най-близките хора му хора, щели да се съберат в дома му, за да празнуват.
Бившите коалиционни партньори от НДСВ заявиха, че ще пратят поздравителен адрес и букет на лидера на ДПС. До края на деня вчера от БСП не бяха решили какво да му изберат.  На въпрос дали е честитил рождения ден на Доган, днес лидерът на БСП Сергей Станишев заяви пред журналисти: „Аз смятам да поздравя г-н Доган по телефона”. През 2009 година, докато все още Тройната коалиция беше на власт, а той премиер, Станишев подари на Доган микроскоп, произведен през 40-те години на миналия век.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™