вторник, 20 март, 2018
8

“Имаме воля” на ГЕРБ стана “Ялов емами”

След като бившите вече управляващи представиха лозунга си за предизборната кампания, народният хумор мигновено осмя Бойко Борисов.

За изборите през 2011 г. ГЕРБ използва “Градим България”. Сега партията на Бойко Борисов влиза в предсрочната надпревара с мотото “Имаме воля”. Кампанията бе представена вчера от бившите министри Цветанов, Дончев и Добрев в партийната централа, но в отсъствието на лидера си Борисов. Минути след като стана ясно новото мото, в социалната мрежа “Фейсбук“ снимка с уж новата “татуировка” на самоснималия се в огледалото Борисов предизвика голям интерес, стотици споделяния и коментари.  Интерпретацията представлява монтаж върху снимка на Борисов, който показва бицепса си, за да самоснима с мобилния телефон татуировката на рамото си. Татуировката “Имаме воля” всъщност огледално прочетена гласи: “Ялов емами”.

Добронамерената инициатива за “висящи” стоки също бе свързана с управлението на ГЕРБ, подало предсрочно оставка под натиска на многохилядни протести, залели България. На изображението, чийто автор е потребителят “Свободен Човек”, бившият премиер е застанал на прозореца с дървени кепенци, а в двете си ръце държи “висящ хляб” и “висяща магистрала” над протегнатите ръце на народа.

Народната “любов”, разпространяваща се във форуми и различни социални мрежи, се излива под всякаква форма, като най-често споделяни са колажите. След като участниците в протестите се разделиха на отделни лагери и студенти призоваха Христо Стоичков да стане тяхно лице. Това предизвика недоволството на друга част от протестиращите, неприпознали Камата за свои лидер. Така американският екшън на Джон Ву “Лице на заем” става основа за монтаж на лицата на Борисов и Стоичков, а под тях надпис: “За студенти и пенсионери 50% намаление”.

МИГNews.info

1 Коментар

1 коментар

  1. ами да,

    29.03.2013 at 22:54

    цялата работа на ГЕРБ е ялова и така, и ще бьде,ако сме глупаци,пак да ги изберем

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™