сряда, 21 март, 2018
29

БСП с млади сили в листата си в Кърджали

Областният съвет на БСП в Кърджали гласува листата на кандидатите за народни представители от 9 ти избирателен район. Водач е Милко Багдасаров. Второто място  е  за  представител на гражданската квота – Бисер Николов, финансист. Родът му е свързан с Кирково. Трета е Селма Чауш, психолог в МБАЛ „Д-р А.Дафовски” в Кърджали. Четвъртото място  е за  Марияна Ликова. Тя се занимава с бизнес и освен това е хореограф при Дома на културата . На пето място е Георги Кючюков, педагог, общински съветник от БСП в Кърджали и зам.-председател от общинската организация на социалистите. На 6 то място е Мюжгян Али, юристка с успешна адвокатска практика. Седми е Владимир Атанасов, ветеринарен лекар. Осмата позиция се заема от 22-годишната Кристияна Арабаджиева, председател на младежкото крило на БСП. Девети е Божидар Станев от БКП, зам.-председател на Съюза на антифашистите в Кърджали. Той участва в листата като коалиционен партньор. На десетто място в листата е Николай Николов, металург, един от водачите на протестите на работниците от ОЦК през последните месеци.

Средната възраст на участниците в листата е 35 години, 40 % са жени. Мисля, че излъчихме силна и балансирана листа. В нея са основно млади хора, представители на различни етноси  и религиозни групи от областта.”, коментира водачът на листата Милко Багдасаров.

3 коментара

3 коментара

 1. Анонимен

  02.04.2013 at 00:29

  ГОСРОДИН СТАНИШЕВ,НАЛИСТЕ СИН НА БИВШИЯ КОМУНИСТ-ДИМИТЪР СТОЯНОВ-ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА Е ПРИСВОИЛ-ОТКАДНАЛ-МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА.ОЩЕ ПОВЕЧЕ,БАЩА ТИ БЕШЕ ПЪРВИЯ ЧОВЕК ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА,КОЯТО НАРЕДИ ДА СЕ СМЕНЯВА ИМЕНАТА НА ВСИЧКИТЕ ТУРЦИ В БЪЛГАРИА.НЕСЕЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ПОСТЪПКИТЕ НА БАЩА СИ.ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯВАШ ЗА ГРЕШКИТЕ НА БАЩА СИ А СИ ТРЪГНАЛ ДА ТЪРСИШ ПОДКРЕПА ОТ ТУРЦИТЕ В КЪРДЖАЛИ И ОТНОВО ДА ИДВАШ НА ВЛАСТ.С ТОВА АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПОДКРЕПЯ -ДПС-ЗАЩОТО АХМЕД ДОГАН ГОДИНИ ИЗПОЛЗВА ТУРЦИТЕ И КОЛКО ПАРИ Е ОТКАДНАЛ НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗЧИСЛИ С ЕЛЕКТРОНА ИЗЧИСЛИТЕЛНА МАШИНА.

  0
 2. Име...

  01.04.2013 at 20:06

  Ama sa mazniiiiiii, sherlan

  0
  • Име...

   02.04.2013 at 01:25

   ИЗВИНЯВАМСЕ,НЕ РАЗБИРАМ ОТ РОМСКИ ЕЗИК

   0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™