петък, 25 май, 2018
0

Наградиха деца, участвали в конкурс за рисунка на тема “Полицай в действие”

Над 100 рисунки изпратиха децата на Кърджали за участие в благотворителната програма за набиране на средства за деца на загинали и инвалидизирани служители на МВР. Кампанията е по инициатива на Синдикалната Федерация на служителите в МВР, а конкурсът за рисунка на тема “Полицай в действие” е първият етап от нея.
В областния кръг на конкурса бяха отличени 24 деца в две възрастови групи – от 7 до 10 години и от 11 до 14 години. На първо място в първа възрастова група се класира третокласникът Джем Бекир от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий”, а във втора възрастова група на първо място се класираха петокласничката Бехие Исмаил от ОУ “Хр. Ботев”  в село Миладиново и Виктория Бостанджиева” от СОУ “Отец Паисий” в  Кърджали.
Вчера в ОДК те  заедно с останалите отличени, получиха своите награди от организациите партньори на кампанията тук – община Кърджали и М-Тел, представлявани от зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова и от регионалния мениджър на телекомуникационната компания Павел Димитров. Децата бяха зарадвани с грамоти и книги от името на община Кърджали и рекламни пакети от фирмата спонсор на кампанията, включващи копютърна енциклопедия за животни и семейна образователна игра.
Наградените рисунки са подредени във фоайето на ОДК и могат да бъдат видяни до края на пролетната ваканция. След това изложбата ще бъде показана в Община Кърджали с цел закупуване на картините и набиране на средства за благотворителната кампания. Отличените рисунки ще бъдат заснети и отпечатани на благотворителни картички. Средствата набрани от разпродажбата ще бъдат предоставени на децата на загиналите и инвалидизирани служители от МВР на територията на ОД на МВР Кърджали.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™