неделя, 24 юни, 2018
0

Таушанова: Излизам в отпуск, ако бъда ангажирана партийно с изборите

„Дали ще излизам в отпуск ще стане ясно в дните до 6 април, когато е крайният срок за регистриране на листите в РИК. Ако бъда партийно ангажирана в предизборната кампания и съм в листата на ГЕРБ, разбира се, че ще изляза в отпуск“, каза областният управител на Кърджали Иванка Таушанова след срещата на областните управители в страната с премиера Марин Райков, съобщи „Дарик“.

По думите й засега тя няма да излиза в отпуск, още по-малко утре, както вече се тиражира в публичното пространство. Тя уточни, че основната причина за срещата с премиера Марин Райков не е била той да ги помоли да излязат в отпуск, а да бъде обсъдено гарантирането от областните управители на честни избори, чиито резултати да не будят никакво съмнение у гражданите. „Задълженията на областните управители са от технически характер и именно те трябва да гарантират такива условия за честни избори, че гласът на всеки гражданин да не е застрашен, да е таен и всичко останало, което се изисква от закона“, каза още областният управител на Кърджали Иванка Таушанова.

Тези областни или заместник-областни управители, които попаднат в листите, няма как да останат и да изпълняват задълженията си като такива. Участниците в изборите ще излязат в отпуск и ще се включат в кампанията активно. Това каза на пресконференция председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Номинациите, които се правят, се правят от общинските структури. ГЕРБ се съобразява с проблемите, които се поставят от местните организации. Местните структури познават най-добре проблемите и дават реална оценка за бъдещите депутати и дали са изпълнявали ангажиментите си”, каза още Цветан Цветанов.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™