вторник, 20 март, 2018
5

Христина Христова: Ще сме фактор в парламента

„Тази коалиция ще влезе в Народното събрание и ще бъде незаобиколим фактор“, обяви лидерът на НДСВ Христина Христова, която представи създадената от „царската партия“ и Народна партия „Свобода и достойнство“ коалиция „Център – Свобода и достойнство“.
По думите на Христова между 30 и 50% от листите на коалицията за предстоящия вот ще бъдат предоставени на граждани и протестиращи.
Сред номинираните известни лица са бившият външен министър Соломон Паси, който вероятно ще води листата на коалицията в Пловдив и Хасково, Минчо Спасов – в София и Ямбол, Христина Христова, лидерът на младежкото НДСВ Стефан Кенов.
Председателят на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов пък е номиниран за водач на листата в Кърджали и вероятно в Разград, Касим Дал – в Шумен, Мустафа Мустафа – в Бургас, а Кемал Тинев – в Пазарджик.
Очаква се до няколко дни окончателните листи да станат ясни.
Основен приоритет на новата коалиция ще бъде съживяването на икономиката. Ключът за измъкване от отчаянието е работещата икономика, а за да се постигне това, е необходима свободна конкуренция, без политически протекции, заяви Христина Христова.
Семейството и младите ще бъдат в центъра на държавната политика, е заявката на коалицията, която обещава сто процента платено майчинство до първата година на детето.
Христина Христова и Корман Исмаилов са съпредеседатели на председателския съвет на коалицията и на предизборния щаб.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™