сряда, 21 март, 2018
10

Р. Петков: Фирма на Граничния пункт „Капитан Андреево“ лапа повече отколкото от дрога

Фирмата, която събира таксите за дезинфекция на автомобилите на ГКПП „Капитан Андреево” е създадена, за да краде и печели повече отколкото от разпространение на наркотици. Това съобщи в Плевен ексдепутатът Румен Петков.
Той обяви, че незабавно ще сезира главния прокурор с искане за проверка на обстоятелствата около възлагането на обществената поръчка на частната фирма „Пи.Еф.Си”, как е регистрирана тя, помага ли й Гранична полиция и какво е мястото на областния управител на Хасково.
Петков показа касов бон, от който се вижда, че единичната цена на услугата е 20 лева, а „Пи.Еф.Си” прибира за обслужване с 10 лева отгоре. Печалбата й месечно е близо половин милион, изчисли той. Допреди месец тази дейност е извършвана от държавни структури.
„Имам основание да считам, че тази фирма е регистрирана на 8 март, т. г. А на 12 март тя печели обществената поръчка. Тоест фирмата е създадена за да краде, а това, служебното правителство, е правителство на грабежа. В сравнение с него тези от предишното бяха скромни комсомолци”, отбеляза в негов стил Румен Петков.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени