вторник, 20 март, 2018
18

Съветниците от ГЕРБ в Ардино скочиха срещу кмета Ресми Мурад

Групата на ПП ГЕРБ в ОбС на Ардино възрази срещу арогантното поведение на кмета Ресми Мурад, който си позволил да отправи обидни думи към съветниците в постоянните комисии и демонстрирал явно незачитане на колективния орган на местното самоуправление, се казва в съобщение  от пресцентъра на ГЕРБ .

На днешното заседание на местния парламент от ГЕРБ настояха той да се извини за отправените упреци и да престане да управлява общината еднолично. Председателят на групата Съби Узунов заяви, че кметът е превърнал в. „Ардински глас” в трибуна на собствената си персона и е загърбил интересите на местното население. Узунов припомни, че кметът е длъжник на жителите на Бял извор и Диамандово, заради намерението си да закрие детската градина и създадените неудобства за родителите, на хората в Падина – заради нерешения вече 10 г проблем с водоснабдяването и на всички жители на общината, заради увеличението на местните данъци.

Съветниците от ГЕРБ бяха категорични, че няма да премълчават опитите за уронване авторитета на ОбС и ще настояват Ресми Мурад да спазва добрия тон.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™