понеделник, 19 март, 2018
18

ДПС обявява днес кандидатите за депутати от Кърджали

Днес ще бъде обявена  кандидат-депутатската листа  на ДПС  за 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. От движението загатнаха, че се очакват изнедади в списъка с първите 5 имена. Всяка от 7 общински структури предложи по три  номинации,    както бе решено, но освен тях има и други предложения за включване в листата.

На  заседанието на централното ръководство на ДПС ще присъстват и кметовете на седемте общини,  председателите на общински съвети на ДПС,  както и младежкият лидер на движението.

Вчера стана ясно, че Алиосман Имамов  да бъде водач на листата на ДПС в Благоевград.  Решението е взето от ръководството на партията, след изслушването на общинските и областните структури. Втори в листата ще бъде скандалният кмет на Гърмен Ахмед Башев, съобщиха още източниците ни от „Стамболийски“ 45. Той заема мястото на досегашния депутат Муса Палев. В движението очакват и двамата да влязат в следващия парламент.

Изнанада предизвика издигането на Камен Костадинов за кандидат-депутат от Враца. От ДПС са убедени, че на тези избори ще изкарат гласове за 1 мандат. Водач на листата в Плевен пък ще бъде Митхат Метин, който контролира местния ромски вот.

 

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™