петък, 23 март, 2018
39

Два месеца хората във Върхари без телефон и интернет, от „Виваком“ им пращат сметки

От средата на февруари абонатите на „Виваком” в момчилградското село Върхари са без интернет и  телефон.  Така е и в съседното село Седлари.  Над 100  човека са без връзка със света след като  бил откраднат кабел с дължина 150 м.
 Не стига, че не можем да се чуем   с децата си, нито да говорим с тях по интернет, но идват сметки, за  услуги, които не ползваме, недоволстват мъже от Върхари.  Получих сметка за  30 лева баз да съм ползвал телефон, децата пък са без  интернет, само дето  купихме компютри, реди един от тях. И за  интернета   пари вземат без да сме имали.
Децата ми са в чужбина,   не можем да се чуем,   преди по интернет се виждахме, сега вече втори месец  не знаем какво става с тях. Като наближат избори  идват на крака в селота, молят ни се да гласуваме. И после  ни забравят. Два месеца   сме без  връзка със света, на никой не му пука, възмущава се друг.

Кметът на селото Баки Зейнал каза, че е сигнализирал   дружеството за  липсата на връзка  много пъти на тел. 123, но проблемът така и не е отстранен. Подал  е жалба до  изпълнителния директор на „Виваком“, отговор няма. Страшно за хората е това, че  плащат  за нещо, което не са ползвали, казва той.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™