събота, 17 март, 2018
11

ГЕРБ регистрира листата си в РИК, Мюмюн Исмаил не е сред номинираните

Областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева регистрира днес  в РИК депутатската листа на партията. Както вече бе оповестено Караянчева  е начело  на  листата. Втори е зам.-областният управител Есад Садък,  следва го общинският лидер в Ардино д-р Адам Персенски, четвъртото място е за областният управител Иванка Таушанова. След нея е поставен  другият зам.-областен управител Асен Тюрдиев. Шестото място е за  председателят на женското дружество Златка Сиджимова,  седма е Веселина Юрукова,  която е лидер на младите гербери, следват застрахователят Фейзи Бекир,  Антон Хаджиев  от Крумовград и Себахатин Бекчи, директор на Бюрото по труда в Ардино.
В   листата   не е включен  Мюмюн Исмаил от Джебел.

При регистрацията ГЕРБ получи номер 7.  Цвета Караянчева  бе категорична, че не е подвластна на нумерологията и не смята, че  това  ще повлияе на успеха им. Партията ще се бори минимум за един депутатски мандат от Кърджалийско.
Централата на партия ГЕРБ се съобрази с номинациите, направени от всички общински структури в цялата страна, защото депутатът е народен представител от района, в който живее. Това каза  днес Цветан Цветанов,  който е председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Цветанов посочи, че ГЕРБ е национално отговорна партия, която се съобразява с местните структури, които са животът и гръбнакът на една политическа формация.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™