събота, 17 март, 2018
0

Благотворителен базар подготвят учениците от Момчилград в помощ на 21-годишния Кирил

През март на благотворителен базар учениците от Професионалната гимназия събираха средства , за да помогнат на Кирил

Пореден благотворителен  базар организират  учениците  от   Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост в Момчилград , за да помогнат на 21-годишния Кирил. Той ще е във вторник, 16 април  от 9 до 15 часа пред учебно-производствената сграда на гимназията, която  се намира до автогарата в родопския град. Ще се  продават ръчно изработени предмети. Всеки, който  иска да помогне може да дарите  свои произведения, които да  бъдат продадени  или да направи покупка от базара.  Този, който иска да дари средства може да  го направи  и в Професионалната гимназия или на банковите сметки  на Кирил, призовават организаторите на базара.
Учениците имат намерение    благотворителната инициатива  да се провежда всеки вторник до  7 май.
Кирил Къров е възпитаник  на гимназията. Момчето  пострада при нещастен случай преди 3 години и все още е парализиран. Единствената му надежда е лечение в чужбина, но сумата е непосилна за близките му.
През март с благотворителен пролетен базар  учениците от  Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост в Момчилград   събраха  средства  за лечението на  Кирил Къров.    В училището има редица инициативи в помощ на Кирил.  Искаме да му вдъхнем  кураж, казва директорът на Професионалната гимназия по туризъм и хранително-вкусова промишленост „Св. Св. Кирил и методий“  Сашка Тръпкова.
По идея на близнаците  от 12 клас Симеон и Станимир Каменови на  фейсбук страницата на училището е публикувана информация с молба за помощ.  Зов  за помощ има и на сайта на благоевградския Югозападен университет по идея на сестрата на двете момчета Веси.
Всички в училището вярват, че Кирил ще бъде излекуван в чужбина.

Банкови сметки
IBAN: BG 67CECB97901025608301
ЦКБ АД – клон Кърджали
02/0000000020872874
IBAN: BG 79stsa93000020872874 – в евро
BIC: STSABGSF
Банка ДСК – Момчилград
Телефони за връзка с родителите на Кирил: 0885451479 и 0887363928
НЕКА ДАРИМ ШАНС НА КИРИЛ!

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™