неделя, 24 юни, 2018
0

В Черноочене създадоха женско дружество на ДПС

Повече от 100 дами, членове и симпатизанти на Движението за права и свободи се събраха в салона на читалището за учредяване на Женско дружество към ДПС –  село Черноочене. Съдействие им оказа председателя на Общинския съвет на ДПС Бедрие Газиюмер.
Новата структура ще се ръководи от 7-членен управителен съвет. За председател е избрана д-р Себахат Мехмед, дългогодишна семейна лекарка в Черноочене.
На срещата присъстваха председателят на Общинския съвет на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер и кметът на общината Айдън Осман.
Между основните цели на женско дружество към ДПС е дамите да участват по-активно в обществено-политическия и културен живот в общината.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман поздрави жените и отбеляза, че се надява новоучредената организация да подеме инициативи за изразяване на позиции и равноправно участие в обществения и културен живот.
Новоизбраната председателка  на женското дружество ДПС-Черноочене д-р Себахат Мехмед благодари за подкрепата и заяви, че ще работи по проекти свързани с реализирането на жените в обществено-политическия живот.

1 Коментар

1 коментар

  1. Име...

    12.04.2013 at 08:14

    браво

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™