понеделник, 19 март, 2018
0

Станишев: Хората в Кърджали заслужават да имат депутат от левицата

„Не е невъзможно мъртвата икономика да бъде възкресена, ние сме разработили механизмите за това, но и с магическа пръчка не става. Страната се нуждае от програмно правителство, което да я изведе от безпрецедентната криза, на първо място е необходимо разкриването на нови работни места“. Това заяви лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев на Перперикон край Кърджали, където дойде да открие предизборната кампания в града, съобщава БГНЕС.
„Хората излязоха да протестират срещу безизходицата, до която всички бяха докарани от едно бездарно, крадливо, арогантно управление, което наистина срина всичко“, заяви още Станишев. Той отбеляза, че БСП винаги се е борила да има мандат в южния град. „Хората заслужават да има народен представител от левицата именно в този регион“, изтъкна председателят на социалистите.
Станишев остана изненадан от пророчествата на древния „оракул“, който предрече изборна победа на социалистите и добри дни за народа. Водачът на листата и областен председател на местната БСП Милко Багдасаров представи останалите състезатели и уточни, че средната им възраст е 35 години. „Вярвам, че тези мъже и жени заслужават подкрепа, начело с водача на листата Милко Багдасаров“, обърна се Станишев към водачите, които участват в изборната надпреварата в листата на Коалиция за България.

1 Коментар

1 коментар

  1. Име...

    12.04.2013 at 11:13

    пак празни обещания

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени