петък, 25 май, 2018
0

Яне Янев:Между ГЕРБ и ДПС има трайна дългосрочна договорка

Има фактическа национална коалиция, на този етап задкулисна, между ГЕРБ и ДПС, каза в Кърджали лидерът на РЗС Яне Янев. По думите му в града край Арда фирми на двете политически сили работели заедно. Като пример той посочи фирмата на кума на вътрешния министър Цветанов ТВБ-Бояджиев, която спечели търга за строителството на парк „Арпезос-Север“. „Ако видите какво е свършено по отношение на парка, ще видите, че 50 процента от сумата е отишла за комисионни“, каза Яне Янев. До края на следващата седмица той щял да подаде сигнал до прокуратурата с данни за злоупотреби на ТВБ, станала по думите му, известна с щедростта си към министър Цветанов по отношение на апартаментите му.
Яне Янев призова въпросната ревизия да свърши час по-скоро и изрази убеденост ,че във счетоводните документи се крият още апартаменти на хора от обкръжението на Цветан Цветанов. В противен случай от РЗС щели да бъдат принудени да оповестят уличаващите факти и обстоятелства, с които разполагат.
Между ГЕРБ и ДПС има трайна дългосрочна договорка, а целта е Бойко Борисов да бъде избран за президент и след изборите между двете формации да се състави двупартийно правителство, което да изкара мандата на 41-то Народно събрание, каза още Яне Янев.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™